ПРО ОСНОВНІ НОРМАТИВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ , ЩО ДІЮТЬ НАРАЗІ У МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ ОБЛАСТІ. ОКРІМ ТОГО, ЦЬОГОРІЧНІ НОВАЦІЇ

None
 
✅Чи змінилася сума коштів на харчування одного пацієнта на добу.
✅Які категорії пацієнтів мають право на безоплатне харчування.
✅Власне практика організації харчування.
✅Запобігання корупції у сфері закупівель продуктів для лікарень.
✅Яка середня вартість харчування на одного пацієнта у лікарнях Рівненщини у відповідності до різних категорій.
✅Чи вистачає виділеного бюджету на якісні продукти та забезпечення різноманітного раціону для пацієнтів.
Ці та інші питання вдалося висвітлити під час радіоефіру.
Участь у розмові взяв директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник.