РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ВОЛОДИМИРЦЯ

NoneNone

Готовність лікарні до зими.

Директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник з робочою поїздкою за дорученням голови РОДА Олександра Коваля  побував у КНП “Володимирецька багатопрофільна лікарня”.

Хоча й у закладі шукають працівника у котельню, опалення тут подали ще 15 – ого жовтня, запевнив керівник лікарні Іван Караїмчук.

Очільник Департаменту поцікавився  чи у повній мірі використовують  медобладнання, що було закуплене за державний кошт у минулому році, зокрема, рентгенобладнання, КТ.

У лікувально – профілактичному закладі працює майже 400 медпрацівників. Підписано договори з НСЗУ за 16 – ма пакетами медичних послуг.

Олег Вівсянник з’ясовував можливість відкриття психіатричного відділення на базі Володимирецької  багатопрофільної лікарні аби надавати  меддопомогу хворим з психічними розладами.

У лікарні тривають ремонтні роботи захисних споруд. Це необхідно для належного функціонування закладу та захисту медперсоналу та пацієнтів у разі небезпеки, наголосив заступник директора Департаменту Костянтин Мазяр.

Фінансову дисципліну забезпечено вчасною виплатою зарплат працівникам закладу та комунальних послуг.