ВИСОКУ ВІДЗНАКУ ОТРИМАЛА РЕДАКТОРКА МЕДИЧНОГО ВИДАННЯ ОБЛАСТІ

NoneNoneNone

Почесною Грамотою поважної ради відзнаки за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” в Україні нагороджено головного редактора газети “Медичний вісник” Наталію Аврамову.

Пані Наталія очолила колектив редакції у 2016 році.

Чверть століття газета надходить в міські та обласні заклади охорони здоров’я Рівненщини, лягає на стіл у родинах лікарів та медиків. На газетних шпальтах слово мають лікарі – клініцисти, чиновники, керівники медичною галуззю, менеджмент лікарень.

 «Медичний вісник+» захищає інтереси людей у білих халатах, відображає реальний стан галузі, пропагує здоровий спосіб життя. Науково-практичний тижневик «Медичний вісник+» виступає інформаційним партнером багатьох науково-практичних конференцій, форумів та виставок.

У газеті публікуються стандарти та протоколи діагностики та лікування захворювань, офіційні нормативні документи та інші довідкові матеріали.

Видання у такий надскладний час має чимало постійних читачів та дотримується стандартів журналістської діяльності.

Важливе місце в газеті займають матеріали з досвіду роботи лікарів-практиків, повідомлення про науково-практичні конференції, симпозіуми, розповіді про сучасні медичні технології, а також публікації про новітні підходи та методи в запобіганні, діагностиці та лікуванні соціально значущих хвороб, таких як артеріальна гіпертензія, серцево-судинні та низка інфекційних захворювань.

Науково-практичний тижневик «Медичний вісник+» виступає інформаційним партнером багатьох науково-практичних конференцій, форумів та виставок.

У газеті публікуються стандарти та протоколи діагностики та лікування захворювань, офіційні нормативні документи та інші довідкові матеріали.

Розділи газети: організація охорони здоров’я, сторінка лікаря-практика, сторінка для медичних сестер «Сестринський діагноз»; рубрики «З медичної практики», «У конспект лікаря», «Конгреси, симпозіуми, конференції», «Медицина світу», «Сучасні методики», «Фармацевтичний ринок», «У щоденник медсестри», «На книжкову полицю», «Санепідрежим», «Якість життя», Запитуєте-відповідаємо», «Поради фахівця», «Міжнародна співпраця», «Медицина і право», «Страхова медицина», «Медична освіта», «Коментар спеціаліста», «Імена в медицині», «Наші колеги», «Редакційна пошта», «Актуальне інтерв’ю», «Досвід колег», «Психологічний практикум» та ін. Газету доповнюють різні цікавинки, гумор з медичного життя, зразки літературної творчості медиків, кросворди та ін.