ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАЦІЯ ЧИТАЧА НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ НАУКОВОЇ МЕДИЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ

None

З метою  оперативного та безбар'єрного інформаційно-методичного забезпечення підвищення професійного, культурного та загальноосвітнього рівня медичних працівників у Рівненській обласній науковій медичній бібліотеці запроваджено послугу – електронної реєстрації читача на сайті Бібліотеки https://ronmb.rv.ua . Після проходження нескладної процедури реєстрації, наші користувачі можуть робити замовлення щодо необхідної інформації, яка міститься у фондах Закладу та отримувати оцифровані документи на свої електронні адреси.

У Вайбері щомісяця, з'являється інформація про нові надходження літератури – це, в основному, журнали, а в телеграм каналі – книги. У разі замовлення розділу з книги чи статті, за 2-3 робочі дні вони оцифровуються на направляються користувачу.

Крім, того, в Бібліотеці є оцифровані фонди, які з метою дотримання авторського права, не представлені у повному об'ємі  в  інформаційному просторі, однак  для забезпечення інформаційних потреб користувачів надається доступ до інформації з технічних засобів Бібліотеки.

Ознайомитися з літературою читачі можуть на сайті Бібліотеки, сторінці Фейсбук та у месенджерах (Вайбер 068 9612506 та Телеграм).