Минулорічна декларація має бути подана до 31 березня цього року

NoneNone

Щорічна Декларація за 2023 рік має бути подана до 31 березні 2024 року. Як відомо, суб’єкти, на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції» зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Зокрема дія розділу VII «Фінансовий контроль» Закону України «Про запобігання корупції» поширюється на керівників закладів охорони здоров’я центрального, обласного, районного, міського (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя) рівня, голів та членів лікарсько-консультативних комісій, медико-соціальних експертних комісій та військово-лікарських комісій тощо.

Про це йшла мова під час селекторної наради Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА під головуванням заступника директора департаменту Олени ГАНДЗЮК.

 Із представниками закладів охорони здоров’я  області додатково обговорено дотримання вимог Закону України «Про запобігання корупції» у сфері охорони здоров’я.