ОБЛАШТОВАНЕ УКРИТТЯ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ЛІКАРНІ: "ДО" ТА "ПІСЛЯ"

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

 

Ремонтні роботи по облаштуванню протирадіаційного укриття комунального підприємства «Рівненська обласна дитяча лікарня» Рівненської обласної ради розпочалися у вересні 2022 року. Відкриття відбулося 16 січня 2023 року. Загальна площа приміщення 468.8 м² .

Укриття використовують, як для перебування пацієнтів під час оповіщення сигналу «повітряна тривога», так і для безперебійного надання медичної допомоги хворим у разі небезпеки.

Протирадіаційне укриття має чотири входи/виходи, ліфт, оснащене системою вентиляції, тепло- та водопостачанням, додатковим джерелом електроенергії з дизель генератора, виведенні 16 кисневих точок.

Наразі в протирадіаційному укритті облаштовано палату для неонатального центру, блок інтенсивної терапії, операційну, післяопераційну палату, зали укриття, санвузли, душову та інші приміщення.

Укриття являє собою багатофункціональне приміщення, де створенні комфортні умови для пацієнтів та персоналу медичного закладу. Є все необхідне обладнання для роботи медичних працівників під час перебування в укритті.

У мирні часи приміщення укриття планують використовувати, як тимчасове повноцінне відділення.