ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД «ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» НАВЧАЄ ЛІКАРІВ РІВНЕНЩИНИ

None
Триває безперервна підготовка лікарів у ДЗ "Луганський державний медичний університет" (м. Рівне). Після релокації заклад навчає не лише лікарів Луганської, Донецької та Харківської областей, а й проводить кампанію з підвищення кваліфікації лікарів Рівного та Рівненської області.
Заходи безперервного професійного розвитку – сучасний підхід до професійного вдосконалення лікарів, вони покликані підтримувати й поглиблювати професійні знання фахівців, підвищувати рівень професіоналізму задля функціонування сфери охорони здоров’я на високому рівні, сприяння розвитку медичної науки та впровадження нових підходів у практику.
Луганський державний медичний університет, як провайдер безперервного професійного розвитку, плідно співпрацює з ДНП «Центр тестування». До університету звертаються різні заклади охорони здоров’я для організації заходів безперервного професійного розвитку та видачі сертифікатів з необхідними лікарям балами.
Для якісного планування проведення циклів підвищення кваліфікації, організації тренінгів і семінарів з актуальних медичних тем університет постійно моніторить потреби у фахівцях різних галузей і співпрацює з Департаментом цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської обласної держадміністрації щодо підготовки спеціалістів.
На 2023 – 2024 рр. уже заплановані цикли тематичного удосконалення для лікарів терапевтичного, хірургічного профілю та лікарів-стоматологів; спеціалізації лікарів за різними напрямками; отримання іншої спеціальності на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня та практичного досвіду.
На 2024 рік плануються й дводенні майстер-класи для лікарів усіх спеціальностей, що надають необхідні для атестації бали.
Цикли проводяться як на платній основі, так і за рахунок бюджету. Розклад і вартість циклів можна переглянути на сайті університету, також доступна функція онлайн-реєстрації.
Для планування й виділення бюджетних путівок потрібно мати клопотання від лікувального закладу на наступний рік і надати його до деканату факультету післядипломної освіти Державного закладу «Луганський державний медичний університет»
Звертайтеся до нас за адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня 36, 8-й поверх; тел. (095) 098-11-34.
https://www.lsmu.edu.ua/, e-mail: decanat.fpo@lsmu.ukr.education.