ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ У ВАРАСЬКОМУ РАЙОНІ

NoneNone

1 червня спеціалістами департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації проведену робочу нараду з метою огляду стану готовності цивільного захисту Вараського району.

Одним із основних завдань цивільного захисту є забезпечення постійної готовності сил і засобів цивільного захисту до запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на території Рівненщини.

Надважливим етапом у забезпеченні безпеки кожного мешканця області є завчасне та поетапне планування заходів ЦЗ. Саме тому, значна увага приділялася наданню методичної допомоги структурним підрозділам цивільного захисту щодо розробки планів реагування та планів евакуації населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру.

З метою ефективної реалізації завдань цивільного захисту робочою групою проведено огляд збірного пункту евакуації (ЗПЕ) до готовності прийому та розміщення, а також всебічного забезпечення населення, що потребує евакуації. Розгортання ЗПЕ проводилося на базі Володимирецького ліцею «Колегіуму». Даний пункт був визначений, як один з кращих.