ОГЛЯД СТАНУ ГОТОВНОСТІ ДО ДІЙ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ТА СИЛ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ,

None
а також медичних закладів області відбувається з 23 травня по 01 червня. Його проводять спеціалісти Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації.
Мета - відпрацювати практичні питання з підготовки та організації виконання завдань у сфері цивільного захисту на території Рівненської області.
Тож 25 - го травня під керівництвом заступника директора департаменту – начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Костянтина Мазяра, відбулась перевірка та надано методичну допомогу в установах Дубенського району.
Зокрема, зверталась увага на розробку плануючої документації з питань цивільного захисту, в тому числі розроблення планів реагування на надзвичайні ситуації, проведення навчання як діяти у надзвичайних ситуаціях та планування заходів з евакуації населення.
Також була проведена нарада в КНП «Пологовий будинок» Дубенської міської ради щодо відпрацювання плану евакуації медичного закладу у разі виникнення надзвичайних ситуацій.