СТВОРЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ОБʼЄДНАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ УСПІХУ РЕФОРМИ МЕДИЦИНИ

None
Директор департаменту цивільного захисту та охорони здоровʼя населення Рівненської ОДА Олег Вівсянник та народний депутат Олександр Аліксійчук зустрілися з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком. Під час зустрічі була обговорена низка важливих питань в галузі охорони здоров’я Рівненщини, зокрема підтримка закладів охорони здоров’я від профільного міністерства та окремо зупинилися на проблемах. Так, обговорювався перехід до кластерних лікарень області, одна з яких має бути створена у м. Дубно на базі КНП «Дубенська міська лікарня».
серед інших питань - шляхи оптимізації та правильного менеджменту функціонування закладів охорони здоровʼя м. Дубно, створення територіального медичного обʼєднання як складової успіху реформи медицини в Україні загалом та на Дубенщині зокрема.
Незабаром в Дубенській міській лікарні стане доступною послуга на апараті ангіограф, який закуплено за рахунок коштів державного бюджету. У подальшому - створення нових умов для розширення медичних послуг для населення.