МЕДИЧНІ СЕСТРИ - ЦЕ СЕРЦЕБИТТЯ ВСІЄЇ МЕДИЦИНИ

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNone
В Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка РОР відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня медичної сестри. У закладі нині працюють 645 медичних сестер і братів, 422 з яких мають вищу кваліфікаційну категорію. Старші медсестри очолюють 42 лікарняних підрозділи і 12 операційних блоків. Весь середній медперсонал лікарні - професіонали своєї справи, які постійно підвищують свій фаховий рівень. І як би не було складно, вони завжди знаходять сили посміхнутися і подарувати надію хворим.
Щоб висловити медичним сестрам щиру вдячність за нелегку та милосердну працю і привітати їх з професійним святом до закладу прибули перший заступник голови Рівненська обласна державна адміністрація Сергій Подолін, перший заступник голови Рівненська обласна рада Сергій Свисталюк, директор Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДАOleg Vivsiannik Олег Вівсянник, міський голова Рівного Олександр Третяк, голова ГО "Асоціація сестер медичних Рівненської області" Людмила Романішина-Лановська. Вони зауважили, що медичні сестри - це серцебиття всієї медицини. На їхніх тендітних плечах – нелегкий обов’язок турботи про здоров’я хворих. Саме медичні сестри з великим серцем і душею, людяні та чуйні роблять величезний внесок в якнайшвидше одужання пацієнтів.
Свою шану та вдячність медичним сестрам закладу висловили також директор КП «РОКЛ ім. Ю. Семенюка» РОР Віктор Ткач, головна медична сестра Жанна Комановська та голова первинної профспілкової організації Лілія Спічак. Вони побажали колегам берегти своє здоров’я, бути щасливими та успішними, а також миру та перемоги.
За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм і відданість справі багатьом медичним сестрам лікарні було вручено почесні грамоти та подяки МОЗ України, Рівненських обласної і міської рад, департаменту ЦЗ та ОЗН РОДА, Рівненської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, Асоціації сестер медичних Рівненської області та КП «РОКЛ ім. Ю. Семенюка» РОР.
В подарунок медичним сестрам відбувся концерт, підготовлений талановитими працівниками закладу.
Дана РОМАНЮК