В СИНЕРГІЇ НАША СИЛА!

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone
12 травня 2023 року відбулися урочистості з нагоди створення Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА. За розпорядженням голови Рівненська обласна державна адміністрація два роки тому в результаті об’єднання двох управлінь – з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та охорони здоров’я було утворено юридичну особу публічного права. Новоутворений департамент очолив директор Oleg Vivsiannik Олег Вівсянник.
Щоб привітати колективи з цією нагоди у департамент завітали керівники області, обласних комунальних ЗОЗ та громадських організацій. Привітали колектив та побажали подальших успіхів директор КП ”Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики” Людмила Рибчук, директор КП «Обласний перинатальний центр» РОР Вікторія Єнікєєва, керівник КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В. Поліщука» Роман Шустик, ректор ДЗ "Луганський державний медичний університет" Сергій Смірнов, керівник БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.
На початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя зробив цей день мирним, спокійним та світлим.
З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови Рівненської ОДА, куратор галузі охорони здоров’я Рівненщини Сергій Подолін.
- Хоча медична галузь - нелегка, проте ми розвиваємося. Водночас ми відчуваємо відповідальність як за заклади охорони здоров’я обласного рівня, так і за найвіддаленіші ФАПи. Наша позиція та голови РОВА Віталія Коваля – аби кожен працював на своєму робочому місці і робота приносила задоволення. Завдяки керівнику департаменту Олегу Вівсяннику, його заступникам – Олені Гандзюк, Віталію Демидову та Костянтину Мазяру колектив зумів досягти вагомих результатів. Дякую вам за те, що попри воєнний стан та можливість, зокрема, жінкам, виїжджати за кордон, ви залишились на своїх робочих місцях. Ми повинні дбати про людей, і де є можливість стимуляції праці, робити це. Хочу подякувати за роботу кожному, побажати й надалі ставитися до роботи сумлінно.
- Рівненщина вперше показала приклад об’єднання управлінь та демонстрацію гарного результату, - зазначив Ігор Ясенюк, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. - Хочу відзначити, що робота РОВА, обласної ради та департаменту продемонструвала синергію співпраці. Є хороші результати співпраці із нашими комунальними закладами. Надалі спільними зусиллями ми покращуватимемо надання медичних послуг жителям області. Тож передаю Вам привітання від голови Рівненської облради Андрія Карауша та бажаю подальших успіхів!
Голова Рівненської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Сергій Боровець привітав колектив департаменту.
- Торік, коли ніхто не чекав агресію рашистської росії до України, далекоглядним було у той час рішення керівництва області про створення департаменту шляхом злиття двох управлінь. Наразі це показало хороші результати.
За сумлінну працю, активну життєву позицію працівники департаменту отримали грамоти та подяки.
Грамоти РОДА отримали @Ірина Сідлярук, заступник начальника відділу розробки заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; Антон Волошин, начальник відділу організаційної та лікувально-профілактичної роботи управління розвитку медичної допомоги.
Цінний подарунок від РОДА отримала начальник планово-економічного відділу управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку департаменту Вікторія Дехтяр.
Грамотою Рівненської обласної ради нагороджені Наталія Мокляк, головний спеціаліст з питань режимно-секретної роботи; Антон Неживий, начальник відділу реалізації заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Світлана Сирота, головний спеціаліст відділу підготовки медичних кадрів та діловодства управління розвитку медичної допомоги.
Подяку Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА отримали Ірина Карпович, головний спеціаліст відділу організаційної та лікувально-профілактичної роботи управління розвитку медичної допомоги; Христина Діжурко, головний спеціаліст відділу реформування та первинної медичної допомоги управління розвитку медичної допомоги; Олена Редька, спеціаліст відділу організаційної та лікувально-профілактичної роботи управління розвитку медичної допомоги; Оксана Мельничук, головний спеціаліст відділу розробки заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; Олена Максименко, головний спеціаліст відділу організаційної та лікувально-профілактичної роботи управління розвитку медичної допомоги; Ольга Воробюк, головний спеціаліст планово-економічного відділу управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку;
Людмила Степчин, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку; Наталя Кузьмич, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та публічних закупівель управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку; Володимир Вишневський, головний спеціаліст відділу розробки заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; Петро Мартинович, відповідальний черговий відділу оповіщення та збору інформації управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.
Грамоти Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА отримали
Людмила Рабешко, заступник начальника управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку – начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності – головний бухгалтер; Ольга Пливч, головний спеціаліст відділу розробки заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; Віктор Симонюк, головний спеціаліст планово-економічного відділу управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку; Богдан Волчко, провідний інспектор-фахівець із публічних закупівель управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку;
Тетяна Мельник, заступник начальника управління – начальник відділу реформування та первинної медичної допомоги; Віктор Балабуха, відповідальний черговий відділу оповіщення та збору інформації управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення;
Анатолій Науменко, відповідальний черговий відділу оповіщення та збору інформації управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; Людмила Саврук, головний спеціаліст відділу підготовки медичних кадрів та діловодства управління розвитку медичної допомоги
Грамоти Профспілки охорони здоров’я отримали Олена Гандзюк, заступник директора департаменту; Володимир Луцик, заступник начальника управління – начальник відділу підготовки медичних кадрів та діловодства; Валентин Дорошко, начальник управління фінансово-економічного, юридичного забезпечення та бухгалтерського обліку.
Наталія АВРАМОВА