ФОРМУЄМО СПРОМОЖНУ МЕРЕЖУ ЛІКАРЕНЬ ОБЛАСТІ

NoneNone

До 1 – го липня МОЗ має затвердити спроможну мережу медичних закладів Рівненщини та держави в цілому. Як відомо, обласні державні адміністрації повинні були подати до 1 травня для погодження МОЗ пропозиції щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проєкти планів розвитку госпітальних округів.

Найближчим часом робоча група з питань погодження пропозицій з визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проєктів планів розвитку госпітальних округів розгляне пропозиції від кожної області.

До робочої групи увійшли представники МОЗ, НСЗУ, ДЗ "УНПЦ ЕМД та МК МОЗ України", народні депутати України, міжнародні партнери, вказано на ФБ сторінці МОЗ України.

“У Департаменті створено робочу групу, яка підготувала проєкт спроможної мережі. Його затвердив голова РОВА. Проведено громадські слухання з головами територіальних громад. Я доповідав на профільній комісії Рівненської облради.

Враховуючи всі пропозиції та зауваження, створено проєкт та направлено до Міністерства охорони здоров’я.

Відбулись першочергові консультації у міністерстві та очікуємо публічного обговорення та подання в Кабмін для її затвердження”,- повідомив директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник.