Тиждень навчань в Оксфорді з телемедицини

NoneNone

Задля посилення партнерства та пошуку шляхів співпраці з розвитку телемедицини та електронного обліку медичних послуг, адміністрація Fordham запросила представників рівненської команди до участі в one-week residential workshop at St Edmund Hall, Oxford, on configuration and deployment of open source Electronic Health.

До неї увійшли заступник начальника Управління розвитку медичної допомоги – начальник відділу реформування первинної меддопомоги Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Тетяна Мельник, голова благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.

Тижневий семінар, що відбувся в Оксфорді у Великій Британії з 26 по 31 березня  дав можливість налагодити партнерство зі спеціалістами з усього світу, які також були запрошені на цей захід.

Участь у ворк-шопі є цінною з кількох причин. Тема заходу відповідала візії Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА, Стратегічному плану  БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». До того ж  розвиток електронної медицини – це майбутнє галузі області та держави.

ДОВІДКА.  Керівник Fordham Applied Health Informatics program у 2019 році у складі експертів Світового Банку відвідав Рівненську область і ознайомився з розвитком сільської медицини. Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» працює в сфері громадського здоров’я з часу свого заснування у 2008 році. Організація залучає кошти іноземних донорів для впровадження діяльності, що сприятиме інтеграції системи охорони здоров’я України в європейську систему охорону здоров’я.