У РІВНОМУ ПРОЙШЛА "ЗДОРОВА ПРОГУЛЯНКА"

NoneNoneNoneNone
Навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров'я мали можливість близько сотні рівнян - у парку ім. Тараса Шевченка пройшла акція "Здорова прогулянка". Навіть незважаючи на дощ, усі бажаючі мали можливість протягом 20 хвилин крокувати парком під наглядом та з рекомендаціями досвідчених тренерів зі скандинавської ходьби.
У медичній зоні учасники мали змогу виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень цукру в крові, визначити індекс маси тіла. А також зробити тест на ВІЛ, гепатит C та вакцинуватися проти COVID-19.
- Це хороша можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями. Мав змогу поспілкуватися з учасниками - всі задоволені, отримали позитивні емоції та «здорову» мотивацію. Вдячний лікарям, які долучилися до акції та працювали у медичній зоні, - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.
Захід відбувався у рамках співпраці між Департаментом цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА, управлінням охорони здоров‘я виконавчого комітету Рівненської міської ради, закладами охорони здоров’я Рівненської міської ради з метою реалізації комунікаційної кампанії проти COVID-19, що проводиться Міністерством охорони здоров’я України у партнерстві з Державною установою «Центр громадського здоров’я МОЗ України», Проєктом USAID «Трансформація комунікацій» та агенцією One Health.