У Рівненському центрі психічного здоров'я населення - медична рада

None
24 березня 2023 року відбулося підсумкове засідання медичної ради КП «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» РОР. Про підсумки проведеної роботи колективом в 2022 році та завдання на 2023 рік щодо поліпшення та вдосконалення надання спеціалізованої допомоги населенню – ось основні питання, які обговорювалися на заході під головуванням заступника директора Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА Віталія Демидова, головного спеціаліста відділу реформування та первинної медичної допомоги управління розвитку медичної допомоги департаменту Ольги Воронцової, в.о. генерального директора Центру Юлії Черняк та керівників структурних підрозділів Центру.
В.о. генерального директора Центру Юлія Черняк доповіла про проведену роботу в 2022 році. Завідувач психоневрологічного амбулаторно-поліклінічного відділення з денним стаціонаром на 50 місць Олександр Кравчук розповів про ефективність надання ургентної та планово-консультативної допомоги лікарями-психіатрами, наркологами. Про надання стаціонарної психіатричної допомоги у відділенні первинного психотичного епізоду в тому числі надання психіатричної стаціонарної допомоги дітям доповів завідувач відділення О.О. Воронцов. Про надання стаціонарної психіатричної допомоги військовослужбовцям розповіла завідувачка відділення Н.В. Миронюк.
Отже, згідно з рішенням медичної ради, заслухавши та обговоривши доповідь медичного директора Черняк Ю.І. про підсумки роботи в 2022 році Центру, в цілому показники профілактичної, лікувально-діагностичної, експертної, соціально-реабілітаційної та правової допомоги задовільні. Тому медична рада постановила роботу колективу в 2022 році визнати задовільною.
Більше про це – на сторінках газети «Медичний вісник+»