У рівненському обласному перинатальному центрі отримали нове медобладнання

NoneNoneNone

Дві системи мобільного обігріву новонароджених із  засобами контролю температури отримали у Рівненському обласному перинатальному центрі.

Кожна система має два матраци, що дає можливість відразу виходжувати чотирьох новонароджених. А саме для цього слугують нові засоби.

Ефективність та корисність цих обігрівальних систем у тому, що медперсонал може точно контролювати температуру  дитини, оскільки датчик кріпиться до її тіла. Температурні показники при цьому   виводять на монітор. При їх зміні установка відразу сигналізує.

Це медобладнання виробництва Великобританії  отримане завдяки Фонду Віктора Пінчука та за допомогою Світлани Рябченко та Володимира Мітіна. Варто зазначити, що співпраця Фонду та Перинатального центру розпочалась понад десять років тому. Це дало можливість цьому лікувально – профілактичному закладу отримати чимало медапаратури.

У Рівненському обласному Перинатальному центрі радіють з того, що ці установки комфортні та безпечні для немовлят. Для медперсоналу – зручні під час користування.