Додалось лідерів громадського здоров'я

NoneNoneNone

Сертифікати лідерів громадського здоров’я отримали директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник, директор КП ”Обласний інформаційно – аналітичний центр медичної статистики” РОР Людмила Рибчук та завідувач Центру знань з неінфекційних захворювань КП ”Обласний інформаційно – аналітичний центр медичної статистики” РОР Наталія Фесовець.

Навчання відбувалося у бізнес-школі Українського католицького університету, що знаходиться у Львові,  за програмою  Key Executive MBA.  Це програма, що набула популярності у світі, оскільки її напрями у синергії формують нові моделі та стратегії вирішення сучасних викликів та використання нових можливостей.

Серед навчальних предметів увагу актуалізували  на проектному менеджменті, комунікаціях, лідерстві та етиці. Розглядали кращі світові підходи в галузі громадського здоров’я, практичні інструменти для управління проектами. Вивчали основи фандрайзингу,  мистецтва ведення перемовин, стратегічного розвитку системи громадського здоров’я, алгоритм роботи у кризових ситуаціях та спосіб резильєнтності.

Із 30-ти учасників та учасниць програми – семеро представляли Рівненщину. Це громадські діячі, лікарі первинки та представники ТГ. Було розроблено 13 проектів. З них 4 - виграли мінігранти на реалізацію ідей. Решта отримають менторську підтримку.

Програма Key Executive MBA  створена для тих, хто приймає стратегічні рішення, намагається залучити у свої компанії найкращі таланти та готовий прийняти виклики  сьогодення.