ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ

None
про науково-практичне та освітнє співробітництво між Департаментом ЦЗ та ОЗ населення РОДА та ДУ “Національний інститут серцево – судинної хірургії ім. М.М.Амосова НАМН України ”.
Документ скріпили підписами директор Департаменту Олег Вівсянник та керівник Інституту – Василь Лазоришинець.
У Меморандумі передбачено підтримувати та розширювати зв’язки з метою найефективнішого використання спільних можливостей; розширювати співпрацю у сфері медичної діяльності.
“У Меморандумі передбачено зміцнення та розвиток науково – практичного і освітнього співробітництва у царині надання спеціалізованої кардіохірургічної медичної допомоги населенню Рівненщини. На засадах партнерських взаємин ми співпрацюватимемо щодо надання екстреної та невідкладної меддопомоги; кардіохірургічної допомоги вагітним з кардіальною патологією та вагітним з пренатально діагностованими вродженими вадами серця у плода; кардіохірургічної допомоги дітям з вродженими вадами серця,-“ розповів Олег Вівсянник.
Окрім того, профільний Департамент спільно із столичними колегами займатимуться підвищенням кваліфікації фахівців, освітньою діяльністю та реалізацією науково – дослідних та навчально – методичних проєктів, включаючи підготовку наукових праць.