РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ОСТРОГА

NoneNone

Під час робочої поїздки до  Острозької багатопрофільної лікарні директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник ознайомився з роботою ВЛК.

Тут військовозобов’язані мають можливість пройти обстеження упродовж доби у разі якщо немає скарг на стан здоров’я.

Серед потенційних проблемних питань є те, що наприкінці січня у ВЛК не буде лікаря – офтальмолога через його особисті обставини . Для безперебійної роботи ВЛК очільник Департаменту пообіцяв залучити колегу з лікарні обласного рівня.

Оскільки у членів ВЛК немає аудіометра – пристрою для визначення слуху – Олег Вівсянник пообіцяв вирішити цю проблему. Адже наразі призовникам доводиться їздити до обласного центру та проходити це обстеження.

Керівник Департаменту зазначив, що лікарня потребує новий сучасний апарат УЗД. Його заклад отримає за розподілом після того як у Департаменті відбудеться процедура закупівлі.

У КЗ "Острозька обласна психіатрична лікарня" Олег Вівсянник ознайомився із роботою лікарсько – консультативної комісії. Цікавився як швидко відбувається прийом військових та їх обстеження після скерування ТЦК.

Також мова йшла з директором лікарні Вадимом Бондарчуком про облаштування реабілітаційного відділення у надкластерній лікарні, а саме: модернізацію та ремонт  приміщень,забезпечення реабілітаційним обладнанням та спеціалістами.