Віктор ЛЯШКО: «ПИШАЮСЬ ТИМ, ЩО У НАС Є ТАКІ ЛІКАРІ!»

None

– Рівненщина продовжує тримати курс на розвиток реабілітації. Основою є Клеванський госпіталь, де цьогоріч розпочнемо будівництво нового хірургічного комплексу. Від нього підуть і ефективні центри по цілому регіону. Один з таких - обласний Центр реабілітації. Приємно, що тут є синергія ВООЗ, міністерства, обласних адміністрації та ради, а також колективу лікарні.
Перед нами стоїть завдання створити найсильнішу в Європі галузь реабілітації. На цьому неодноразово наголошував Президент України. Це є очевидним, виходячи з умов триваючої війни, в яких ми всі живемо, – зазначив Віктор Ляшко. – Ми багато працюємо над розвитком мережі закладів реабілітації по всій Україні, аби якісна реабілітаційна допомога була доступна кожному, хто її потребує, незалежно від місця проживання.
Людський фактор ключовий в цій роботі, як і в будь-якій іншій. Сьогодні мав честь особисто передати нагороду «Заслуженого лікаря України» людині, яка все своє життя присвятила тому, аби ставити на ноги інших – Руслані Климович. Пані Руслана – завідувачка Республіканського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми КЗ «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР в Клевані. Щиро вдячний за роботу! Вона справді безцінна! Неймовірно пишаюсь тим, що у нас є такі лікарі!
Центр в Клевані – справді унікальне місце. Тут є все необхідне обладнання, навчені фахівці, працюють міжнародні команди, які передають свій найкращий досвід заради відновлення наших бійців з усієї України, котрі отримали тяжкі черепно-мозкові та спінальні травми. Вони потребують довготривалого лікування та реабілітації, які Центр забезпечує на найвищому рівні.
Важливо, щоб Центр розвивався і мав можливість надавати висококваліфіковану допомогу ще більшій кількості пацієнтів. Працюємо над цим урядовою командою!