ГІДНО ВИКОНУЮТЬ СВІЙ ГРОМАДЯНСЬКИЙ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ ОБОВ’ЯЗОК: ТДВ «РІВНЕФАРМАЦІЯ» - ЄДИНА АПТЕЧНА МЕРЕЖА В РЕГІОНІ, ЯКА ЗАЙМАЄТЬСЯ ВИГОТОВЛЕННЯМ ЛІКІВ

NoneNoneNoneNone
У третю суботу вересня, цьогоріч це 16 вересня, фармацевтичні працівники відзначають своє професійне свято. Привітати зі святом на урочистостях колектив фармацевтів ТДВ "Рівнефармація" прийшли перший заступник голови Рівненська обласна державна адміністраціяСергій Подолін; директор Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА Олег Вівсянник Oleg Vivsiannik; керівник агенції методичної та науково-практичної роботи Державного експертного центру МОЗУ, доктор фармацевтичних наук, заслужений працівник охорони здоров’я України, професор Олександр Гудзенко; заслужений працівник фармації України, доктор фармацевтичних наук, професор, завідувач кафедри організації та економіки фармації Національного медичного університету імені О. О. Богомольця Костянтин Косяченко; начальник Державної служби з лікзасобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь, керівництво Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка РОР, КП "РОШВД" РОР, ДЗ "Луганський державний медичний університет" та Рівненська Медична Академія.
На захід також завітали і представники ЗСУ: Володимир Кравченко, генерал-лейтенант, заступник командувача об’єднаних сил ЗСУ; Олександр Тяго, полковник, начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід»; Віктор Бокій, генерал-лейтенант, заступник начальника генштабу ЗСУ. Військові подякували засновнику «Рівнефармації» Володимиру Синяку, керівнику Ользі Садовник та усім працівникам «Рівнефармації» за вагомий внесок в оборону нашої держави та за ту підтримку і допомогу, яку фармацевти надають Збройним силам України. Вони побажали усім присутнім миру, добра, злагоди і, перш за все, Перемоги!
За значну особисту допомогу Збройним силам України, підтримку бойового духу, активну волонтерську діяльність відзнакою Міністерства оборони України - подякою та нагрудним знаком «За сприяння війську" нагороджено Ольгу Садовник.
- Це нагорода усього нашого колективу, - подякувала Ольга Володимирівна.
Також подяки від військових одержали Оксана Дубинецька, Наталія Шевчук, Сергій Лебедь, Ольга Каралаш, Олена Нефедьєва, Олена Рева.
- Рівнефармація - це найбільша та найстаріша регіональна аптечна мережа Рівненщини, і до того ж єдина в регіоні, яка виготовляє ліки за індивідуальним приписом лікаря, - сказав вітальному слові перший заступник голови РОВА Сергій Подолін. - Аптеки «Рівнефармації» добре знають на теренах області та цінують працівників за фаховість та професіоналізм. Об’єднує 16 аптечних пунктів та 33 аптеки, у 6 з них виробляються ліки. І навіть має власний музей історії фармацевтичної справи.
Знаю, що колектив «Рівнефармації» є надійним партнером і для лікарів, і для пацієнтів, і, щонайголовніше сьогодні, – для наших військових. Аптечна мережа постійно готує та передає благодійні пакунки з ліками у військові частини та госпіталі. Всі працюємо на перемогу! Відповідальний бізнес - ви приклад, як працювати у цей нелегкий час. Ви працюєте, щоб люди отримали якісну послугу навіть у віддалених районах Рівненщини. Ви справжні українці!
Сергій Вікторович вручив Почесні грамоти РОДА Оксані Богатирьовій, Вадиму Рицькому, Тетяні Прозапас, Наталії Черевко, Ользі Придюк.
- Ми в черговий раз відзначаємо це знаменне свято, - звернувся до присутніх Олег Вівсянник. - Я радий, що між нами є потужна і хороша співпраця. Бажаю вам, щоб ваші засоби додавали сил і лікарям, і пацієнтам, і ЗСУ йти до найшвидшої перемоги. Олег Михайлович вручив нагороди Ользі Садовник, Сергію Череднику, Олені Лохвич, Галині Стецюк, Анні Конончук, Віталію Смілому, Катерині Луцук, Тетяні Мариняк та Ользі Маршавіній.
З професійним святом привітав та подякував колегам за сумлінну роботу Сергій Лебедь.
- Мені дуже приємно зустрічати наше свято в колі професіоналів - людей, які якісно і старанно виконують свою роботу, людей, які розвиваються та примножують надбання і бережуть традиції. В аптечній мережі ТДВ «Рівнефармація» продаються якісні, ефективні та безпечні лікарські засоби. Я дякую за співпрацю і передаю вітання від колективу Держлікслужби.
Сергій Олександрович вручив почесні грамоти від Всеукраїнської фармацевтичної палати у номінаціях: «Асистент фармацевта» – Наталії Мануїловій; «Фармацевт-технолог» – Катерині Дубич; «Фармацевт-організатор» – Аліні Ніколайчук; «Кращий наставник» - Оксані Овдіюк; «Гордість професії» - Наталії Сірко; «Фармацевт» - Сергію Антипенку.
Зі словами вдячності до військових звернулася генеральний директор ТДВ «Рівнефармація» Ольга Садовник.
- Ми маємо відповідальне завдання - від нас з вами залежить, чи отримують українці життєво важливі для них ліки. Ми щодня працюємо, тримаємо стрій, свій фронт у тилу. Але саме завдяки нашим мужнім, сильним і сміливим воїнам Збройних сил України, які щодня виборюють нашу майбутню перемогу, щирі слова подяки кожному, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Спасибі кожному воїну, завдяки якому ми маємо змогу продовжувати працювати. Дякую моїм батькам, нашому колективу – це люди, які усім серцем віддані роботі, люблять фармацію і виконують свій обов'язок з честю і гідністю в цей нелегкий час.
Наталія АВРАМОВА