ФАХІВЦІ ВООЗ ПОБУВАЛИ НА РІВНЕНЩИНІ: вони високо оцінили роботу медичних працівників області з проведення епіднагляду за поліомієлітом та організації імунопрофілактики

NoneNoneNoneNone
З моніторинговим візитом Рівненщину відвідали фахівці Європейського бюро ВООЗ – консультанти команди ПОЛІО доктор Мозес Ахімієн і доктор Валері Доу Тін Шві та програмний асистент Бюро ВООЗ Олександр Зенов.
- Протягом трьох днів (з 28 по 30 серпня) фахівці відвідали та провели зустрічі з медичними працівниками КНП «Корецький Центр ПМСД», КНП «Радивилівський Центр ПМСД» та Корецького і Радивилівського відділень ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ», - повідомила заступник директора Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДАОлена Гандзюк.
Вони також ознайомились з роботою вірусологічної лабораторії ДУ «Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» та умовами зберігання вакцин на обласному складі.
Фахівці ВООЗ зустрілись із населенням Немовицької громади, адже серед жителів цієї громади є значна кількість відмов від профілактичних щеплень. На зустрічі було обговорено всі питання. які турбують людей щодо вакцинації.
В цілому представники ВООЗ високо оцінили роботу медичних працівників області з проведення епіднагляду за поліомієлітом та організації імунопрофілактики.