27 липня - День медичного працівника

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

До Дня медичного працівника за надзвичайну відповідальність, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі Почесною грамотою Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА нагороджено директора КП “Обласний інформаційно – аналітичний  центр медичної статистики” РОР Людмилу Рибчук.

За значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Почесну грамоту РОВА отримала заступник начальника управління – начальник відділу реформування та первинної медичної допомоги за значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Тетяна Мельник.

За багаторічну сумлінну та плідну працю  Почесні грамоти профільного Департаменту отримали головний спеціаліст відділу підготовки медичних кадрів та діловодства управління розвитку медичної допомоги Діана Дорофєєва та працівниця Департаменту Наталія Повшук.

Головний спеціаліст відділу реформування та первинної медичної допомоги управління розвитку медичної допомоги  Ольга Воронцова  нагороджена Почесною грамотою Рівненської обласної ради за сумлінну працю та високий професіоналізм.

У колі колег відзнаки вручив директор Департаменту Олег Вівсянник.

Заступник начальника управління з питань НС та ЦЗ населення - начальник відділу розробки заходів ЦЗ Олександр Зейда отримав вітання з нагоди Дня народження.