ПВС - у полі зору спеціалістів Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА

NoneNoneNoneNone

Ефективна робота  постів візуального спостереження: у Сарненській РВА та Вараській РВА відбулись навчання фахівців цивільного захисту населення.

05 липня 2023 року в приміщеннях Сарненської та Вараської райдержадміністрацій фахівці департаменту  цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської обласної держадміністрації провели навчання для відповідальних працівників з питань цивільного захисту населення Сарненської РВА, Вараської РВА та територіальних громад районів.

Під час навчання начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської обласної держадміністрації  Костянтин Мазяр, акцентував увагу на важливості забезпечення сталої та ефективної роботи постів візуального спостереження (ПВС) у боротьбі з повітряними цілями.

Учасникам навчань було детально пояснено організаційне забезпечення таких постів і практично розглянуто обладнання, яким має бути оснащений відповідальний черговий ПВС.

Велика увага приділялася розбору основних принципів роботи ПВС та їх ролі в системі цивільного захисту.