Газета "Медичний вісник" оновлює дизайн

NoneNoneNone

Про гуманітарну допомогу від волонтерів з Німеччини, нове обладнання для обласного фтизіопульмонологічного медцентру від Центру громадського здоров’я  МОЗ України, матеріальну підтримку ЗСУ у Сарненській райлікарні, медперсонал якої зібрав понад 180 тисяч грн., зміни у Програмі медичних гарантій, необхідність вакцинації від дифтерії, правця та  поліомієліту. Цієї  та ще багато цікавої інформації можна отримати, взявши до рук свіжий номер щотижневика “Медичний вісник”.

Газета виходить щовівторка. До редакційної колегії входять  головні лікарі лікувально – профілактичних закладів області на чолі із директором Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА, кандидатом наук з державного управління Олегом Вівсянником.

“Отримання інформації з достовірних джерел -  є одним із засобів протистояння в умовах війни. Тому ми удосконалюємо давно розпочату роботу з висвітлення офіційної інформації на Фейсбук  сторінці та сайті Департаменту, а також у щотижневику “Медичний вісник”,- розповів керівник Департаменту Олег Вівсянник.

Також він подякував   усім керівникам лікувально – профілактичних закладів, які беруть активну участь у підтримці газети “Медичний вісник”. “Журналісти висвітлюють необхідну та достовірну інформацію щодо роботи лікувально – профілактичних закладів в умовах бойових дій, а також     нових принципів у переформатованій системі охорони здоров’я .  Це дозволить нам правильно, чітко та якісно протистояти ворогу на медичному фронті. Дякую усім небайдужим медичним працівникам, котрі виписують газету та цікавляться станом справ у медицині краю,”- додав Олег Вівсянник.

До слова, стати читачем газети у себе  вдома чи на роботі може стати кожен житель області. Оформити підписку на “Медичний вісник” можна за реквізитами, вказаними у газеті.