Хто отримає ноутбуки за державний кошт, скільки лабораторій додатково запрацює у 2022,що проводять полімеразно ланцюгові дослідження

None

12 ноутбуків отримають шість Центрів вакцинації області. Ще 6 надійде до тих Пунктів вакцинації, де є найбільша необхідність. Закуплені вони за державний кошт згідно з Постановою Кабміну.

1700 дзвінків зроблено у концентрі, що діє на базі Рівненського медичного фахового коледжу. Половина з них – це запрошення людей на другу дозу вакцинації від COVID-19. Людей консультують з питань місцезнаходження найближчих Центрів та пунктів вакцинації, можливості згенерувати ковід – сертифікати тощо.

7 апаратів УЗД придбано цього року за кошти держбюджету. Це медобладнання отримали КП "Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка" РОР, КНП "Сарненська центральна районна лікарня" СМР, КНП "Центральна міська лікарня" РМР, КНП "Дубенська міська лікарня" ДМР,КНП "Володимирецька багатопрофільна лікарня" ВСР,КНП "Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" РСР, КНП

 «Березнівська ЦРЛ» БРР.Якщо пацієнт має електронне направлення від сімейного лікаря, тоді дослідження УЗД проходить безкоштовно у тому закладі, що підписав угоду з НСЗУ.

Наступного року в області запрацює ще 3 лабораторії, що проводитимуть дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції.

Це була інформація, отримана під час брифінгу 24 листопада в ОДА. У ньому взяли участь директор Департаменту цивільного захисту та охорони здоровя населення РОДА Олег Вівсянник, директор Департаменту освіти і науки ОДАПетроКоржевський. Модерував захід директорДепартаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій ОДА Олександр Поліщук.