Робоча поїздка міністра

NoneNone

«Збільшення вакцинованих – це зменшення людей в лікарнях. Закликаю усіх жителів Рівненської області робити щеплення. Імунізація – єдиний шлях захистити організм від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби»,- зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час сьогоднішньої робочої поїздки на Рівненщину.

Олексій Чернишов відвідав Центр вакцинації населення в обласному Драмтеатрі. Завдяки вдалій логістиці – центр міста, поруч зупинка, впізнаваність самого приміщення  -  та місцезнаходженню рівняни активно відвідують Центр. Сьогодні він відчинив двері з 8 – ої ранку та працюватиме до 20.00. Тобто кожен бажаючий після роботи може щепитися. Разом з Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим у центрі побували голова ОДА Віталій Коваль, перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олег Вівсянник та начальник управління розвитку медичної допомоги Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я Рівненської ОДА, координаторка вакцинації в Рівненській області Олена Гандзюк.

Довідка: Майже 35 % від дорослого населення області отримали першу дозу вакцини. Повний курс вакцини має 25, 5 % жителів області.