Отримали відзнаку за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

NoneNoneNoneNone

Координаторка із вакцинації в області Олена Гандзюкза перемогу у регіональному відборі в номінації “Найкращий управлінець в галузі охорони здоров’я” отримала Диплом та відзнаку. Відзнаку вручено за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона”.

За словами голови регіональної ради області Вікторії Покоєвчук, Олена Гандзюк удостоїлась цих нагород за прийняття управлінських рішень,  запровадження новітніх методик управління,особливо у період  пандемії COVID-19.

Головний лікар КНП “Березнівський  районний ЦПМСД” Іван Габорець за перемогу у регіональному відборі у номінації “Найкращий лікар” отримав Диплом та відзнаку. Відзнаку вручено за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона”.

Іван Габорець  очолив перший в області районний ЦПМСД. Кандидат медичних наук. За словами Вікторії Покоєвчук, він написав книгу  для сімейних лікарів, що є дуже серйозною працею.  Ця книга  може застосовуватися як посібник з реабілітації після перенесеної коронавірусної інфекції.

Лікар - хірург Олександр Домбровський за перемогу у регіональному відборі у номінації “За лікарське мистецтво” отримав Диплом та відзнаку. Відзнака  за професіоналізм та милосердя “Медаль Святого Пантелеймона”. “Це молодий лікар  до 35-ти років, який вже має медичні звершення  на лікарській ниві, займається науковою роботою, бере участь у наукових конференціях,”- розповідає Вікторія Покоєвчук.

Дипломи та відзнаки вручив Директор Департаменту ЦЗ та ОЗ РОДА Олег Вівсянник.

Голова регіональної ради в області Вікторія Покоєвчук : “Надіємось, що наступного року ця професійна відзнака набиратиме серйозних обертів, тому що вона незаангажована. Тут представлено всі регіони держави. Гадаємо, наступного року все більше лікувальних закладів братиме участь у цьому. Що мене тішить, що участь у конкурсі перетворюється у таку історію , що сприятиме покращенню професійного рівня переможців вже національного рівня. Тому що вперше цього року йшла мова про домовленість із світовими медичними  клініками про стажування переможців”.

Довідка: У 2009 р. Міністерство охорони здоров’я під керівництвом Василя Князевича запровадило в Україні заохочувальну Відзнаку «Хрест Пантелеймона Цілителя», яка вручалася тим, хто має видатні особисті заслуги та сприяє розвитку галузі охорони здоров’я та медичної науки, в благодійній, гуманістичній та громадській діяльності, а також за інші здобутки на ниві охорони фізичного та духовного здоров’я населення. Громадська відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона» має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість та духовний розвиток українського народу і держави в цілому. Головою Поважної ради Ордена Святого Пантелеймона  є Василь Князевич.