Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

NoneNoneNone

ШАНОВНІ КРАЯНИ! ДОРОГІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Світлого Воскресіння Христового! Кожен з нас знаходить у цьому величному святі особливий зміст, звіряючи свої помисли та вчинки з високою християнською духовністю. Саме ці Великодні дні об’єднують нас щирими сподіваннями на духовне оновлення, додають нам сил та мудрості, щоб творити на своїй рідній землі щасливе й заможне майбуття.

Цілодобово і в свята, і в будні лікарі Рівненщини знаходяться на передовій у боротьбі з поширенням COVID-19. Цей виклик, який  Всесвітня організація охорони здоров’я визнала надзвичайною ситуацією в галузі міжнародної охорони здоров'я, Ви, дорогі медичні працівники, витримали достойно. Оскільки споконвіку понад усе цінувалося життя та здоров’я людей, Ви, дорогі колеги, перебуваєте на їх сторожі.

Нехай Бог благословляє усіх нас на життєвих шляхах!  Великодні дзвони додадуть нам сил та енергії перебороти всі труднощі, зміцнити віру у перемогу життя над смертю, добра над злом.

Бажаю аби радісні Пасхальні дні усі жителі нашої області провели у щасті, радості, доброму здоров’ї !  Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою Олег ВІВСЯННИК, начальник Управління охорони здоров’я ОДА